Theebloemen

Theebloemen zijn leuk om met vriendinnen bij de high tea te gebruiken.
De theebloemen zijn een prachtige bekroning van elke high tea party en zeer gewild als cadeau, geboortegift of relatiegeschenk. De theebloemen worden met de hand gemaakt; de kunst van het drogen en in de vorm brengen is een complex en geduldig werk. De eetbare bloemen welke gebruikt worden in de kunststukjes zijn onder andere Jasmijn, Kogelamarant, Daglelie, Goudsbloem, Anjer of Lavendel.
Al onze theebloemen zijn individueel verpakt, luchtdicht geseald en gelabeld: Zonder kunstmatige toevoegingen en goed voor ± 2 liter thee! Onze ‘blooming tea’ is handgemaakt uit topkwaliteit groene, witte of zwarte theeblaadjes, samengebonden met in het hart een bloem. Het balletje ontvouwt zich met water tot een prachtig theeboeket. Heel romantisch en smaakvol.

 

4-Ever Love serie:
De 4-Ever Love serie is een theebloemen serie vol liefde en romantiek. De vijf soorten theebloemen hebben elk hun eigen bloem en smaak en je zou er zo verliefd op te worden!! Probeer de hele serie uit en laat ons weten welke jouw favoriet is uit de
4-Ever Love serie!
De vijf theebloemen die de serie vormen zijn: Groovy kind of Love, Endless Love, Love at first sight, Love you to the moon en Falling in Love.